1. Haberler
  2. Haberler
  3. Antalya Teleferik Kazası. 1 Ölü 10 Yaralı. Şok Görüntüler

Antalya Teleferik Kazası. 1 Ölü 10 Yaralı. Şok Görüntüler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Teleferik Kazası. 1 Ölü 10 Yaralı. Şok Görüntüler. Antalya teleferik düştü. Antalya Teleferik Kabini düştü. Antalya teleferik neden düştü?

Antalya Teleferik Kazası son dakika

Antalya Teleferik Kazası son dakika

Antalya Teleferik Kazası

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Sarısu-Tünektepe teleferik hattında meydana gelen ve bir direğin devrilmesi sonucu yaşanan talihsiz kaza, bir vatandaşın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu. Ramazan Bayramı sırasında yoğunluk yaşanan teleferikte, kaza anında bir kabinin direğe çarpması sonucu altı kişi kayalık alana düştü. Bu dramatik olay, geniş çaplı bir kurtarma operasyonunu tetikledi.

Antalya’da Teleferik Kabini Parçalandı. 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya Teleferik Kazası

Antalya Teleferik Kazası Kazanın hemen ardından bölgeye sağlık ekipleri, itfaiye, polis ve çeşitli kurtarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, 54 yaşındaki Memiş Gümüş‘ün hayatını kaybettiğini, diğer yaralılar arasında çocukların da bulunduğunu belirledi. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından helikopterle yapılan müdahalelerle bazı yaralılar tahliye edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Sosyal Medya Hesabında Açıklama Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kazanın ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, gece uçuş kapasitesine sahip bir Jandarma helikopterinin 184 kişiyi kurtarmak üzere bölgeye gönderildiğini duyurdu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını, olayın tüm yönleriyle inceleneceğini ifade etti.

Antalya Valiliği Teleferik Kazasında 96 Kişi Kurtarıldığını Açıkladı

Antalya Teleferik Kazası görüntüleri

Antalya Teleferik Kazası görüntüleri Antalya Valiliği, teleferik kazasında mahsur kalan 96 kişinin kurtarıldığını açıklarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, teleferiğin düzenli bakımının yapıldığını vurguladı. Ayrıca, kaza anında mahsur kalan diğer vatandaşların kurtarılması için çevre illerden de kurtarma ekipleri istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Teleferik Kazasını Yakından Takip Ediyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazayla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini ve kaza nedenlerinin detaylı bir şekilde araştırılacağını belirtti. Bakanlıklar arası koordinasyonla yürütülen çalışmaların, kazazedelere en hızlı şekilde ulaşmayı amaçladığı ifade edildi.

Antalya Teleferik Kazası. 1 Ölü 10 Yaralı. Şok Görüntüler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!