1. Haberler
  2. Haberler
  3. ağustos aile destek ödemeleri ne zaman yatacak

ağustos aile destek ödemeleri ne zaman yatacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Ağustos aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri, 2024 yılı Ağustos ayında devam edip etmeyeceği konusunda merak konusu. Temmuz ayının sonlarına doğru hak sahipleri, ödemelerin Ağustos ayında yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. Bu program, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2022 yılında başlatıldı ve aylık olarak hesaplara aktarılmakta. Peki, 2024 Aile Destek Programı ödemeleri tamamlandı mı, uzatıldı mı yoksa Ağustos ayında devam edecek mi?

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Sona Erecek?

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Sona Erecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Yardımı’nın son ödeme tarihine ilişkin bilgileri paylaştı. Son on iki aylık ödeme dönemi Haziran 2024’te başladı ve Temmuz 2024’te sona erecek şekilde planlandı. Bu doğrultuda, yardım programı Temmuz 2024’te sona erdi. 11 Temmuz’da Aile Destek Programı için yapılan son ödemeler hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı.

Aile Destek Ödemesi Bakan Göktaş’ın Açıklamaları Neler?

Aile Destek Ödemesi Bakan Göktaş’ın Açıklamaları Neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Temmuz ayında yapılan son ödemeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı aracılığıyla ihtiyaç sahibi hanelere toplamda 4 milyar lira ödeme yapıldığını belirtti. Ayrıca, bu ayın ödemesiyle birlikte hanelere Türkiye Aile Destek Programı’ndan toplam 88,2 milyar lira destek sağlandığını ifade etti.

Ağustos Ayı Aile Destek Ödemeleri Uzatılacak mı?

Ağustos Ayı Aile Destek Ödemeleri Uzatılacak mı? Aile Destek Programı ödemeleri hakkında en çok merak edilen konulardan biri, Ağustos ayında ödemelerin devam edip etmeyeceği. Programın başlangıçta 12 aylık bir süre için planlandığı biliniyor.

Ancak, Bakanlık tarafından yapılan açıklamalara göre, programın bir yıl daha uzatılma ihtimali bulunuyor. Bu konuda herhangi bir değişiklik veya yeni bir duyuru yapılması durumunda, ilgili bilgiler hemen paylaşılacaktır.

ağustos aile destek ödemeleri ne zaman yatacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!