1. Haberler
  2. Haberler
  3. Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Bitecek? Eylül Ayı Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Bitecek? Eylül Ayı Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Bitecek? Eylül Ayı Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Aile Destek Programı, milyonlarca ailenin maddi yükünü hafifletmeye devam ediyor. Peki, Eylül ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Aile Destek Programı Nedir ve Kimlere Yardım Sağlıyor?

2022 yılında başlatılan Aile Destek Programı, 2024 yılının sonuna kadar devam edecek şekilde uzatıldı. Bu program, ekonomik zorluk yaşayan ailelere maddi destek sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Ağustos ayında yapılan ödemelerde, 2,2 milyon aileye toplamda 3,8 milyar TL ödeme gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ağustos ayı ödemelerinin 9 Ağustos itibarıyla vatandaşların hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Eylül Ayı Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Eylül ayı için de ödemelerin rutin şekilde devam etmesi bekleniyor. Aile Desteği Bileşeni kapsamında yaklaşık 3,2 milyon hane için 2,9 milyar TL ve Çocuk Desteği Bileşeni kapsamında 900 milyon TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bu ödemelerin Eylül ayı içerisinde de aynı düzenlilikte ailelerin hesaplarına aktarılması bekleniyor. Aileler, bu ödemelerle birlikte günlük ihtiyaçlarını karşılayarak ekonomik yüklerini hafifletebilecekler.

Aile Destek Programı Hangi Tarihe Kadar Devam Edecek?

Aile Destek Programı, 2024 yılının sonuna kadar uzatılmış olup, Aralık ayına kadar devam edecek. Bu program, ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak maddi destek sağlarken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da süreç hakkında bilgilendirmeleri sürdürüyor. Program, özellikle ekonomik zorluk yaşayan aileler için büyük bir destek sağlamaya devam ediyor.

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Bitecek? Eylül Ayı Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!