aile destek odemesi uzatildimi

aile destek odemesi uzatildimi
aile destek odemesi uzatildimi? Aile Destek Paketi ödemeleri Temmuz ayında sona mı erecek? Ailelerin merak ettiği soruların yanıtları ve ödemelerin geleceği hakkında detaylar.

aile destek odemesi uzatildimi?

Aile destek odemesi uzatildimi? Aile Destek Yardımı programının ödemeleri şu anda devam ediyor. 12 aylık ödeme süreci kapsamında Haziran 2024'te son ödemeler yapılacak. Bu ödeme döneminin ardından programın Temmuz ayında sona ereceği belirtiliyor.

Haziran Ayında Aile Destek Parası Hesaplara Yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye genelinde yürütülen Aile Destek Programı ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde yapılacağını açıkladı. Buna göre, 7 Haziran itibarıyla Haziran ayı ödemeleri hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı.

Aile Destek Programı Ne Kadar Veriliyor?

Aile Destek Programı Ne Kadar Veriliyor? Hak sahibi hanelere verilen destek, hanelerin aylık gelirine göre hesaplanıyor. Aile Destek Programı kapsamında desteklenen hanelere aylık olarak 850 ila 1250 TL arasında değişen miktarlarda ödeme yapılıyor. Bu yardım, ailenin gelir durumuna bağlı olarak on iki ay boyunca devam ediyor.

E-Devlet Aile Destek Ödemeleri Başvurusu Nasıl Yapılır?

E-Devlet Aile Destek Ödemeleri Başvurusu Nasıl Yapılır? T.C. kimlik numaralarını kullanarak e-Devlet sistemi üzerinden Aile Destek Programı başvurusu yapmak mümkündür. Başvurular için "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına erişim sağlanabilir.

Aile Destek Paketi Ne Zaman Bitecek?

Aile Destek Paketi Ne Zaman Bitecek? Aile Destek Paketi ödemelerinin Temmuz ayında sona ereceği konuşuluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu konuda yakın zamanda resmi bir açıklama yapacak. Ailelerin bu konuda endişeleri devam ederken, Temmuz ayının sonlarına doğru ödemelerin durdurulacağı belirtiliyor.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.