aile destek uzatildimi 2024 son dakika

aile destek uzatildimi 2024 son dakika
aile destek uzatildimi 2024 son dakika. Aile desteği uzatıldı mı? Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yapılacak?

aile destek uzatildimi 2024 son dakika

Aile destek uzatildimi 2024 son dakika. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Program, geçtiğimiz yıl on iki aylık ödeme süresi bir kez daha uzatılmıştı. Peki, aile yardımı ödemeleri ne zaman sona erecek?

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Bitecek?

Aile Destek Ödemesi adı altında gerçekleştirilen bu sosyal yardım programı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor. Ancak, birçok kişi programın süresinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor.

Son yapılan açıklamalara göre, programın ödeme süresi Temmuz 2023'te sona erecek. Aile Destek Yardımı'nın son ödeme tarihinin resmi olarak açıklandığı bildirildi. Bu doğrultuda, son on iki aylık ödeme dönemi Haziran 2024'te başlayacak ve Temmuz 2024'te sona erecek.

Temmuz Ayında Aile Destek Ödemeleri Bitti mi?

Temmuz Ayında Aile Destek Ödemeleri Bitti mi? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Temmuz'da yaptığı açıklamada, bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL ödeme yapıldığını belirtti.

Bu açıklama, Temmuz ayında aile yardımı ödemelerinin durdurulmadığını ancak programın sona erme tarihine yaklaşıldığını gösteriyor. Programın uzatılması konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Aile Destek Ödemesi Uzatılacak Mı?

Aile Destek Ödemesi Uzatılacak Mı? Programın uzatılıp uzatılmayacağına dair belirsizlik devam ediyor. Resmi bir duyuru yapılmadığı için, programın geleceği hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak, ihtiyaç sahibi aileler için bu tür yardımların devam etmesi büyük bir önem taşıyor.

Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin süresi Temmuz 2024'te sona eriyor. Programın uzatılıp uzatılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum