1. Haberler
  2. Haberler
  3. Cumhurbaşkanı İmzasıyla Açıldı. Emekliler gov tr nedir?

Cumhurbaşkanı İmzasıyla Açıldı. Emekliler gov tr nedir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı İmzaladı. Emekliler gov tr açıldı

Emekliler için yardımların sağlanacağı açıklandı ve emekliler.gov.tr alan adı yeniden açıldı. Bu web sitesi, devletin emeklilere sunduğu yardımların bir listesini içeriyor. Ayrıca, özel emeklilere emekliler yılı kapsamında sağlanan yardımları da bu sayfadan bulabilirsiniz. Emekliler, bu platform üzerinden kendilerine sunulan tüm destek ve yardımları kolayca öğrenebilirler.

Emekliler gov tr Tekrardan Açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerle ilgili son açıklamasında, “Ömürlerinin en güzel yıllarını; aileleriyle birlikte ülkemiz ve milletimiz için çalışarak, Türkiye için katma değer üreterek harcayan emeklilerimizi baş tacımız olarak görüyoruz.” dedi.

Önceliklerinin, emeklilerin hak ettikleri değeri görmeleri ve hayatlarının bu özel dönemlerini daha sağlıklı, huzurlu ve güvende geçirebilmeleri olduğunu belirtti. Çalışma ve sosyal güvenlik gibi alanlarda, emeklilerin yaşamlarını iyileştirmek için 2024 yılında çok sayıda yeni proje başlatacaklarını açıkladı.

“Türkiye Yüzyılı Emektarları” projesi, devletimizin ve milletimizin emeklilere olan şükran borcunun bir göstergesi olarak öne çıkıyor. 2024 yılını Emekliler Yılı olarak kutlarken, emeklilerin sağlık, ulaşım ve kültürel faaliyetler gibi sosyal haklarını genişletecek adımlar atılıyor.

Emeklilere Verilen Destekler Emekliler gov tr üzerinden açıklanacak. Emeklilere verilen bazı yardımlar

Emeklilerimiz, kamu sosyal tesislerinden %15 indirim alabilirler. 31 Aralık 2024’e kadar, gelir ve aylık ödemesi yapılan emekliler ve hak sahipleri, kamu sosyal tesislerinin ücret tarifelerinden %15 oranında indirim alacaklar.

Karayolları Genel Müdürlüğü, B1 veya D1 yetki belgesi sahipleri tarafından düzenlenen yolcu biletlerinde %20 indirim uygulayacak.

Üniversitelerimiz ve Yükseköğretim Kurulu ile işbirliği yaparak emeklilere üç yıllık üniversite eğitimi fırsatı sunulmaktadır.

SGK/TROY, 2024 Emekliler Yılı boyunca emeklilere özel indirimler, ayrıcalıklar, fırsatlar ve kampanyalar sağlamak için işbirliği yaptı. 12 Haziran 2024’te imzalanan protokol ile TROY, emeklilere özel indirimler ve promosyonlar sağlayacaktır.

31.12.2024’e kadar İşbir Yatak emeklilere %20 net indirim uygulayacak.

TTNET, mevcut veya yeni müşterilere taahhütlerini yenileme koşuluyla 15 ay boyunca %10 indirim sunacak.

Sendikaların sosyal tesisleri, emeklilere üyelerine verilen oranlardan daha düşük indirim sağlayacak.

Emeklilerimiz, bu ayrıcalıklar ve indirimlerle 2024 yılını daha rahat geçirebilecekler.

Cumhurbaşkanı İmzasıyla Açıldı. Emekliler gov tr nedir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!