denizli kocabaş cezaevinde zehirlenme

denizli kocabaş cezaevinde zehirlenme
denizli kocabaş cezaevinde zehirlenme olayı. denizli kocabaş cezaevinde zehirlenme son dakika

denizli kocabaş cezaevinde zehirlenme

Denizli Kocabaş Cezaevi'nde dün öğle yemeği sonrası çok sayıda mahkum ve infaz koruma personeli gıda zehirlenmesi yaşadı. Mahkumlar ve personel, ishal, kusma ve mide bulantısı şikayetleriyle hastanelere sevk edildi.

Hangi Cezaevlerinde Zehirlenme Olayı Gerçekleşti?

Hangi Cezaevlerinde Zehirlenme Olayı Gerçekleşti? Denizli Kocabaş Açık, D Tipi ve T Tipi Kapalı Cezaevlerinde meydana gelen olayda, mahkumlar ve personel, belirtiler üzerine Honaz ve Denizli Devlet Hastanelerine sevk edildi. Rahatsız olan mahkumların ve çalışanların tedavisi amacıyla cezaevi içinde sahra hastanesi kuruldu.

Mahkumların ve Personelin Durumu Nasıl?

Mahkumların ve Personelin Durumu Nasıl? Hastanelerde tedavi altına alınan ve serum takılan mahkumların ve memurların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Durumları hafif olan mahkumların tedavileri, cezaevi içindeki sahra hastanesinde doktorların gözetiminde devam ediyor.

Mahkum Yakınları Ne Diyor?

Haber merkezimize ulaşan mahkum yakınları, resmi bir açıklama yapılmadığını ve bilgi alamadıklarını belirtti. Yetkililerden açıklama bekleyen mahkum yakınları, olayın detaylarını öğrenmek istiyor.

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı mı?

Olayla ilgili geniş kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, zehirlenme nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Mahkumlar ve personelin sağlık durumları yakından takip ediliyor.

Hastanelerde Tedavi Süreci Nasıl İlerliyor?

Rahatsızlanan mahkumlar ve infaz koruma personeli, Honaz ve Denizli Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri, zehirlenmenin nedenini belirlemek ve tedavi sürecini hızlandırmak için yoğun çaba harcıyor.

Kaynak:Devlet Ödemeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.