1. Haberler
  2. Haberler
  3. E-devlet Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu

E-devlet Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E-devlet Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu

E-devlet Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu. 2024-2025 yılı için ücretli öğretmenlik başvuruları başladı! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre, okullar 9 Eylül 2024’te açılacak. Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala, MEB’de ücretli öğretmen olmak isteyen öğretmenler başvuru formlarını doldurmaya başladı.

Ücretli öğretmenlik pozisyonları için başvurular, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen tarihlerde yapılacak. Başvurular e-Devlet ekranı aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Ücretli öğretmen olarak çalışmak için başvurular başladı mı? Başvurular ne zaman başlayacak, nereye yapılmalıdır ve nasıl yapılmalıdır? Bu başvuru formu turkiye.gov.tr‘de bulunabilir.

Temmuz ve Ağustos aylarında ücretli öğretmen olarak çalışmak için başvuru yapabilirsiniz. Ancak, başvuru tarihleri her ilçede değişebilir. Öğretmenler iş bulmak istedikleri il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin web sitelerini ziyaret etmelidir. Komisyon tarafından belirlenen görevlerin tamamlanmasından sonra, ilgili belgelerin listesi ilgili okul müdürlüğüne elden teslim edilecektir.

E-devlet ve ön başvuru formu kullanılarak başvuru yapılacaktır. Bu nedenle, ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yapmak çok önemlidir. Başvurunuzu yapmak için kimlik bilgilerinizi doldurarak başvuru formunu tamamlamalısınız.

Milli Eğitim Bakanlığı, ücretli öğretmenlik başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bilmiyor. Bakanlık, öğretmenlere sonuçları SMS yoluyla iletecek. Bununla birlikte, ilçe müdürlükleri sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi web sitesinden takip etmeye devam edecek.

Görevlendirilen ücretli öğretmenlerin okula teslim etmeleri gereken belgeler arasında nüfus cüzdanı, son altı aylık bir hekim raporu ve diploma formasyon belgesi bulunmaktadır. Ücretli öğretmenlik için e-Devlet üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler, kimlik bilgilerini doldurarak başvuru formunu tamamlamalıdır.

E-devlet Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!