1. Haberler
  2. Haberler
  3. Emeklilere Müjde Geldi. 25 BİN TL Ödeme yapılacak. Sabah Hesapları Kontrol Etmeyi Unutmayın

Emeklilere Müjde Geldi. 25 BİN TL Ödeme yapılacak. Sabah Hesapları Kontrol Etmeyi Unutmayın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilere Müjde Geldi. 25 BİN TL Ödeme yapılacak. Sabah Hesapları Kontrol Etmeyi Unutmayın

Emeklilere Müjde Geldi. 25 BİN TL Ödeme yapılacak. Sabah Hesapları Kontrol Etmeyi Unutmayın. Türkiye’deki milyonlarca emekli için sevindirici bir haber geldi. Vakıfbank, emekli promosyonlarını rekor bir seviyeye çıkararak 24.000 TL ödeme yapmayı duyurdu.

Üstelik bu ödeme, geri ödemesiz ve ek koşulsuz olarak onaylandı. Bağ-kur ve 4c emeklilerini de kapsayan bu fırsat, Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Bu Promosyon Kapsamında Kimler Yer Alıyor?

Bu Promosyon Kapsamında Kimler Yer Alıyor? Eylül ayında emekliler için bankalar arasında adeta bir promosyon yarışı başladı. Vakıfbank, bu yarışta öne geçerek tüm emeklilere 24.000 TL promosyon ödeme kararı aldı.

Bağ-kur ve 4c emeklileri de bu kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca, çalışma yeri ayrımı gözetmeksizin her emekli bu promosyona hak kazanacak. SSK, BAĞ-KUR ve 4c emeklileri, maaşlarını Vakıfbank’a taşıyarak bu promosyonlardan yararlanabilecek.

Bankalar Arasında Kıyasıya Rekabet Sürüyor

Bankalar Arasında Kıyasıya Rekabet Sürüyor. Eylül ayında özellikle kamu bankaları arasında emeklilere yönelik promosyon kampanyaları hız kazandı. Özel bankaları geride bırakan Vakıfbank, en yüksek promosyon oranını sunarak rekabetin öncüsü oldu.

Kamu bankalarının, emeklilere sunduğu fırsatlar 8.000 ile 12.000 TL arasında değişirken, Vakıfbank bu oranı tam 24.000 TL’ye kadar çıkardı.

TROY Emekli Kartı Nedir ve Ne İşe Yarar?

TROY Emekli Kartı Nedir ve Ne İşe Yarar? Vakıfbank, emeklilere özel iki farklı promosyon fırsatı sunuyor. Bunlardan biri, TROY Emekli Kartı sahiplerine yönelik. Bu karta sahip olan emekliler, iki farklı promosyondan faydalanabiliyor.

Vakıfbank müşterisi olan emekliler doğrudan 12.000 TL kazanırken, TROY logolu bir kart talep eden emeklilere ek olarak 12.000 TL daha ödeme yapılıyor. Böylece toplamda 24.000 TL’lik promosyon fırsatı sunuluyor.

Yeni Emekli Promosyonları Ne Zaman Gelecek?

Yeni Emekli Promosyonları Ne Zaman Gelecek? Temmuz ayında yapılan maaş zamları, milyonlarca emeklinin beklentilerini tam anlamıyla karşılamadı. Özellikle ekonomik zorluklar nedeniyle, birçok emekli ilave zam bekliyor.

Ancak hükümetin şu an için bu konuda bir açıklaması yok. Bununla birlikte, bankalar Eylül ayında emeklilere yeni promosyon fırsatları sunmaya başladı. Kamu bankaları 8.000 ila 12.000 TL arasında promosyon imkanları sağlarken, Vakıfbank ek promosyonlarla bu rakamı 24.000 TL’ye kadar çıkarıyor.

Özel Bankalar Emekli Promosyonlarında Rekabette Geri mi Kaldı?

Özel Bankalar Emekli Promosyonlarında Rekabette Geri mi Kaldı? Özel bankalar ise şu anda en yüksek 18.000 TL promosyon fırsatı sunuyor. Ancak kamu bankalarının sunduğu cazip fırsatların yanında, özel bankalar biraz geri planda kaldı.

Bankalar şu anda promosyon zammına dair herhangi bir bilgi vermese de, yılbaşında yapılacak emekli zamları ile promosyon ücretlerinde artış beklenmiyor.

Emeklilere Müjde Geldi. 25 BİN TL Ödeme yapılacak. Sabah Hesapları Kontrol Etmeyi Unutmayın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!