1. Haberler
  2. Haberler
  3. Emekliye Müjde Haberleri Geldi. Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?

Emekliye Müjde Haberleri Geldi. Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekliye Müjde Haberleri geldi. 15:45’te Bağ-Kur ve SSK Emeklisi İçin Önemli Bir Açıklama mı Yapıldı?

Emekliye Müjde Haberleri geldi. 15:45’te Bağ-Kur ve SSK Emeklisi İçin Önemli Bir Açıklama mı Yapıldı? Saat 15:45’te SGK uzmanı İsa Karakaş, milyonlarca emekli için olumlu bir zam kararı olabileceğini açıkladı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri umutlandı. Detaylar şu şekilde:

Temmuz ayında beklenen zamlar milyonlarca emekli tarafından bekleniyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin %24,73’ü ve memur emeklilerinin %19’u kök maaş zammı aldı.

Ancak, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin kök maaşları önemli zorluklarla karşı karşıya kaldı. Zam oranları hakkında SGK uzmanı İsa Karakaş önemli açıklamalarda bulundu.

En Düşük Emekli Maaşı 12.000 TL Olacak Mı?

En Düşük Emekli Maaşı 12.000 TL. Ocak ayında tüm emeklilere %49.25 oranında zam geldi ve en düşük emekli maaşı 10.000 TL oldu. Temmuz ayında yapılan ilave zamlara rağmen en düşük emekli maaşı 10.000 TL olarak kaldı.

SGK uzmanı İsa Karakaş, hükümetin 8023 TL’nin altında bir kök maaş alan kişiler için düzenleme yapacağını ve yeni kök maaşların 12.000 TL‘ye kadar çıkacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Zam Beklentisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Zam Beklentisi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin Maaşlarının yükselmesi için açıklama yapması bekleniyor. Karakaş, Cumhurbaşkanının, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde emeklilerin gösterdiği güçlü tepkileri hatırlayarak harekete geçebileceğini belirtti.

Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak? Son Dakika

SGK uzmanı İsa Karakaş, hükümetin emeklilere yeni düzenlemeler getireceğini ve maaşların 12.000 TL‘ye çıkacağını bildirdi. Bu haber emekliler için büyük bir müjde oldu. Karakaş, yılın ikinci yarısında bu rakamın tartışılmaya başlanacağını söyledi.

Maaş Zamlarıyla İlgili Son Gelişmeler

SGK uzmanı İsa Karakaş, milyonlarca emeklinin zam alacağını ve maaşların yeni düzenlemelerle artacağını belirtti. Kök maaş sorununun ortadan kalkacağını vurgulayan Karakaş, hükümetten gelecek yeni düzenlemelerin emekliler tarafından heyecanla beklendiğini ifade etti.

Emekliye Müjde Haberleri Geldi. Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!