1. Haberler
  2. Haberler
  3. Engin Polat ve Dilan Polat Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyorlar?

Engin Polat ve Dilan Polat Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyorlar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Engin Polat ve Dilan Polat Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyorlar? Engin Polat, sektörde adından sıkça söz ettiren bir iş adamıdır. Engin Polat ve Dilan Polat Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyorlar? Engin Polat ve Dilan Polat Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyorlar? Eşi Dilan ile birlikte oluşturdukları güzellik merkezi zincirinin kurucusu ve sahibi olarak bilinir. Global bir başarıya ulaşan bu zincir, şu anda 8 farklı ülkede aktif olarak hizmet vermektedir. Türkiye sınırları içerisinde ise 72 ayrı şubede müşterilere hizmet sunmaktadır.

Dilan Polat Katıldığı Televizyon Programında canlı yayında Türk Kahvesine Altın Tozu ekleyerek kahveyi içti ve  Kahvemi sırf birilerini rahatsız etmek için altın tozuyla içiyorum dedi.

Dipomed Medikal ve Engin Polat’ın Sektördeki Yeri

Engin Polat, sadece güzellik sektörüyle sınırlı kalmayıp, medikal alanda da önemli bir yere sahiptir. Dipomed Medikal‘ın kurucusu olarak, Polat bu sektörde de önemli başarılara imza atmıştır. Engin Polat’ın mesleği ile alakalı öne çıkışı, birçok kişi tarafından takdirle karşılanmıştır.

Engin Polat ve Dilan Polat Serveti

Başarılı iş adamı Engin Polat, birçok farklı sektörde faaliyet göstererek servetini artırmıştır. Kendisi hakkında servetine dair kesin bilgiler olmasa da, Engin Polat’ın varlığı sektör içerisinde oldukça dikkat çekmektedir. Son zamanlarda ise, güzeller güzeli eşi Dilan ile birlikte gündemde kalmayı başarmıştır.

Engin Polat ve Dilan Polat Serveti Ne Kadar? Ne İş Yapıyorlar?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!