Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru Yapabilir?

Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru Yapabilir?
Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru Yapabilir? Göç idaresi çalışanları ne kadar maaş alıyor?Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru...

Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru Yapabilir? Göç idaresi çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru Yapabilir

Göç İdaresi Başkanlığı'na Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak. Kimler Başvuru Yapabilir

Göç İdaresi Başkanlığı 200 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, en az lise mezunu 200 güvenlik görevlisi istihdam etmek için başvuruları açtı. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, adayların belirli genel ve özel şartları karşılaması gerekiyor. Göç İdaresi Başkanlığı Güvenlik Alımı için başvurular 22 Nisan 2024'ten 26 Nisan 2024'e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak.

Göç İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Genel Şartlar Nelerdir?

Adayların 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olması gerekiyor. Ayrıca, ilan tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak ve kamu haklarından mahrum olmamak gibi şartlar da aranıyor.

Göç İdaresi Personel Alımı Özel Şartları Nelerdir?

Adaylar, devletin güvenliğine, anayasal düzene veya milli savunmaya karşı işlenen suçlardan mahkûm olmamalıdır. Aynı şekilde, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik gibi suçlardan da hüküm giymemiş olmalıdır. Ayrıca, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak gerekmektedir. İlan tarihi itibarıyla İstanbul'da ikamet ediyor olmak da önemli bir şarttır.

Göç İdaresi Personel Alımı Başvuru ve İşe Alım Süreci

Başvurular, İŞKUR'un internet sitesi (esube.iskur.gov.tr) üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. İşe alınan adaylar için iki aylık deneme süresi uygulanacak ve bu süre içinde başarısız olanların iş akitleri tazminatsız olarak feshedilecektir. Başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler üzerinden, noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve açık iş sayısının dört katı kadar asıl ve yedek aday belirlenecektir.

Göç İdaresi Başkanlığı Güvenlik Alımı için başvurular nerede yapılacak?

Başvurular, 22 Nisan 2024'ten 26 Nisan 2024'e kadar İŞKUR'un internet sitesi (esube.iskur.gov.tr) üzerinden yapılacaktır.

Göç İdaresi Başkanlığı Güvenlik alımı için adaylarda hangi şartlar aranıyor?

Adayların Türk vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, devletin güvenliğine karşı suçlardan hüküm giymemiş olması ve askerlikle ilişiği bulunmaması gibi genel şartlar aranıyor.

Göç İdaresi Başkanlığı Kura çekimi nasıl yapılacak?

İŞKUR tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler üzerinden, noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve açık iş sayısının dört katı kadar asıl ve yedek aday belirlenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.