İlk kez evleneceklere 50.000 TL beyaz eşya yardımı? İBB Beyaz Eşya Yardımı

İlk kez evleneceklere 50.000 TL beyaz eşya yardımı? İBB Beyaz Eşya Yardımı
İlk kez evleneceklere 50.000 TL beyaz eşya yardımı? İBB Beyaz Eşya Yardımı. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Türkiye Yerel Seçimleri öncesinde, siyasi partiler yoğun bir kampanya süreci yürütüyorlar. "Türkiye Yüzyılı...

İlk kez evleneceklere 50.000 TL beyaz eşya yardımı? İBB Beyaz Eşya Yardımı. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Türkiye Yerel Seçimleri öncesinde, siyasi partiler yoğun bir kampanya süreci yürütüyorlar. "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" adlı toplantıda, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'a yönelik vaatlerini paylaştı. İlk kez evleneceklere 50.000 TL beyaz eşya yardımı İBB Beyaz Eşya Yardımı İlk kez evleneceklere 50.000 TL beyaz eşya yardımı İBB Beyaz Eşya Yardımı Kurum, emeklilerden öğrencilere, yeni evlenecek çiftlere ve girişimcilere kadar her kesim için planladığı projeleri anlattı. Seçimleri kazanması halinde uygulamaya koyacağı projeler arasında, ilk kez evlenecek çiftlere 50 bin TL değerinde beyaz eşya yardımı yapılması da yer alıyor. Bu projeyle ilgili ayrıntılar büyük merak uyandırdı.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum 50 BİN TL Beyaz Eşya Yardımı Müjdesi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, seçim taahhütleri arasında ilk kez evlenecek çiftlere yönelik 50 bin TL değerinde beyaz eşya yardımı yapılacağını açıkladı. Kurum bu konuda, "İstanbul'da yaşamak ve aile kurmak artık zor olmayacak. Bu şehir mutluluk kaynağı olacak. Yeni evlenecek genç kardeşlerimizi bu süreçte unutmayacağız. İlk defa evlenecek olanlara 50 bin TL'lik beyaz eşya yardımı yaparak onların yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

50 BİN TL Beyaz Eşya Yardımı Ne Zaman Verilecek?

İlk kez ev alacak gençlere yönelik 50 bin TL'lik beyaz eşya yardımının ne zaman verileceği merak konusu. "Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" etkinliğinde, seçimleri kazanması durumunda vaatlerini sırasıyla yerine getireceğini ifade etti. Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından, ilk kez evlenen çiftlere 50 bin TL değerinde beyaz eşya yardımı yapılması planlanmaktadır.

İlk Defa Evleneceklere 50 BİN TL Beyaz eşya Yardımı Başvuru Şartları Nelerdir?

İlk kez evlenecek çiftlere yönelik olarak planlanan 50 bin TL'lik beyaz eşya yardımıyla ilgili başvuru süreçleri ve şartları henüz kesinleşmedi. Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi durumunda, bu projenin başvuru şartları ve detayları kamuoyu ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.