1. Haberler
  2. Haberler
  3. Instagram Ne Zaman Açılacak? İnstagram Açılacak mı? Instagram SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Instagram Ne Zaman Açılacak? İnstagram Açılacak mı? Instagram SON DAKİKA AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram Ne Zaman Açılacak? İnstagram Açılacak mı? Instagram SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Instagram Ne Zaman Açılacak? İnstagram Açılacak mı? Instagram SON DAKİKA AÇIKLAMASI. Bugün saat 13.00’te Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri arasında önemli bir toplantı gerçekleşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, taleplerimizi karşılamak için gerekli adımları atacaklarını umduğunu ve olumlu gelişmeler beklediğini belirtti.

BTİK, Instagram’ı yasakladı ve 48 saat geçmesine rağmen platform hala yasaklı durumda. Bakan Uraloğlu, “Kuralları ve toplumsal hassasiyetleri dikkate almadıkları takdirde biz de müdahale ederiz” diyerek duruma müdahale ettiklerini ifade etti.

Bakan Uraloğlu’nun resmi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamaya göre: “Instagram yetkilileriyle geçtiğimiz hafta bir görüşme yaptık ve katalog suçları yasaları nedeniyle erişimlerini engellediğimizi bildirdik. Görüşme sırasında, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uyulması konusundaki endişelerimizi dile getirdik. Bugün öğleden sonra bir kez daha buluşacağız. Olumlu ilerlemeler bekliyoruz ve taleplerimizi karşılamak için gereken çabayı göstereceklerini umuyoruz.”

Bu kritik toplantının sonucunu sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Gelişmeleri yakından takip edin ve en güncel bilgilerden haberdar olun.

Instagram Ne Zaman Açılacak? İnstagram Açılacak mı? Instagram SON DAKİKA AÇIKLAMASI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!