İSTANBUL'DA BİNA YIKILDI. Deprem mi oldu?

İSTANBUL'DA BİNA YIKILDI. Deprem mi oldu?
İSTANBUL'DA BİNA YIKILDI. Deprem mi oldu? istanbul'da bina çöktü son dakika haberleri. İstanbul'da 4 katlı bina çöktü ve görüntüleri

İstanbul'da Feci Çöküş! Küçükçekmece'de Bir Bina Yerle Bir Oldu!

İstanbul Küçükçekmece'nin Kartaltepe Mahallesi'nde yürekleri burkan bir olay yaşandı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı, bir bina aniden çöktü. Olay yerine hızla çok sayıda sağlık personeli ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Çöken binada kaç kişinin olduğu henüz netlik kazanmazken, ekipler enkaz altındakilere ulaşmak için zamana karşı yarışıyor.

Mahalle sakinleri büyük bir endişe içinde yakınlarından gelecek iyi haberleri beklerken, ekipler büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, çökmenin nedenine dair araştırmaların devam ettiğini belirterek, halkı güvenli alanlarda bulunmaları konusunda uyardı.

Bu trajik olayda umutlarımız enkaz altındaki vatandaşlarımızdan gelecek güzel haberlerde. Gelişmeleri yakından takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.