1. Haberler
  2. Haberler
  3. Kayıp Narin’in Cansız Bedeni Bulundu. SON DAKİKA

Kayıp Narin’in Cansız Bedeni Bulundu. SON DAKİKA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayıp Narin’in Cansız Bedeni Bulundu. SON DAKİKA

Kayıp Narin’in Cansız Bedeni Bulundu. SON DAKİKA. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Maalesef Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe mahallesinde kaybolan Narin kızımızın cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

8 yaşındaki Narin‘in kaybolması sonrası başlatılan arama çalışmaları günlerce sürdü. Ancak maalesef bu arama acı bir sonla noktalandı. Narin’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Otopsi sonuçlarının ardından, ölüm sebebiyle ilgili daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

Narin’in Cansız Bedeni Nerede Bulundu?

Narin’in Cansız Bedeni Nerede Bulundu? Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi‘nde bulundu. Arama çalışmalarında hassas burunlu köpekler ve yer altı ile su altı görüntüleme cihazları kullanılarak, toplamda 55 kilometrekarelik bir alan tarandı.

Aramaların 19. gününde küçük Narin’in cansız bedenine ulaşıldı. Bu trajik olay, ailesi ve tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğdu. Narin’in amcası SG, olayla bağlantılı olarak gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

Narin’in kaybolmasından sonra başlayan geniş çaplı arama çalışmaları, maalesef bu acı sonla sonuçlandı. Aile ve toplum, bu korkunç olayın ardından büyük bir yas içinde.

Kayıp Narin’in Cansız Bedeni Bulundu. SON DAKİKA
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!