1. Haberler
  2. Haberler
  3. Kayıp Narin’in Otopsi Sonucu

Kayıp Narin’in Otopsi Sonucu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayıp Narin’in Otopsi Sonucu

Bugün Narin’in cansız bedeni köye 2 km uzaklıkta olan Eğertutmaz Deresinde bulundu. Narin’in cansız bedeni ekipler tarafından otopsi işlemleri için alındı. Otopsi sonucunun bugün açıklanması bekleniyor. Otopsi sonucu gelir gelmez detaylar paylaşılacaktır.

Narin’in Cansız Bedeni Nerede Bulundu?

Narin’in Cansız Bedeni Nerede Bulundu? Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi‘nde bulundu. Narin’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmalarında, hassas burunlu köpekler ve yer altı ile su altı görüntüleme cihazları kullanılarak toplamda 55 kilometrekarelik bir alan tarandı.

Çalışmaların 19. gününde, Narin’in cansız bedenine köy yakınlarındaki derede ulaşıldı. Bu acı olay, aileyi ve tüm toplumu derin bir üzüntüye boğdu. Narin’in kaybolmasıyla ilgili olarak amcası SG, olayla bağlantılı görüldü ve tutuklandı.

Narin Ne Zaman Kayboldu?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, ailesinin ve güvenlik güçlerinin yoğun çabalarına rağmen günlerce bulunamadı. Ancak, bugün gelen acı haberle Narin’in cansız bedeni bulundu.

Arama çalışmaları, jandarma ekiplerinin hassas cihazlar ve köpeklerle 55 kilometrekarelik bir alanı taramasıyla sürdürüldü. Küçük Narin’in cansız bedeni, maalesef Eğertutmaz Deresi civarında, köy yakınlarında tespit edildi.

Kayıp Narin’in Otopsi Sonucu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!