Kızılay'dan Dar Gelirli Ailelere Destek

Kızılay'dan Dar Gelirli Ailelere Destek
Kızılay'dan Dar Gelirli Ailelere Destek.2024 Kızılay yardım parası ne kadar? Kızılay'dan Yardım Almak İstiyorum Başvuru FormuKızılay'dan Dar Gelirli Ailelere DestekTürk Kızılay'dan Kırgızistan'a Ramazan YardımıTürk Kızılay,...

Kızılay'dan Dar Gelirli Ailelere Destek.2024 Kızılay yardım parası ne kadar? Kızılay'dan Yardım Almak İstiyorum Başvuru Formu

Kızılay'dan Dar Gelirli Ailelere Destek

Kızılay'dan Dar Gelirli Ailelere Destek

Türk Kızılay'dan Kırgızistan'a Ramazan Yardımı

Türk Kızılay, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde, "Bu Ramazan Sensiz Olmaz" sloganı altında Kırgızistan'da yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, bin ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtıldı. Dağıtılan gıda paketleri, Kırgızistan'ın sekiz farklı şehrindeki ailelere ulaştırıldı.

Kızılay'dan Orta Asya'ya Uzanan Yardım Eli

Türk Kızılay Orta Asya Delegasyon Başkanı Habibe Kalyoncu'nun liderliğinde, Kırgızistan'a özel bir yardım misyonu düzenlendi. Bu yardım seferi, Kırgızistan'daki dar gelirli ailelere iftarlık malzemeler sağlama amacını taşıyor.

Kızılay 250 Kişilik İftar Programı

Türk Kızılay, Kırgızistan'da düzenlenen 250 kişilik bir iftar programı ile ramazan ayının bereketini paylaştı. Bu program, bölgedeki ihtiyaç sahipleri için büyük bir destek ve moral kaynağı oldu. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Kırgızistan'da yapılan yardımların organizasyonunda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Ayrıca, geçtiğimiz Şubat ayında Türkiye'deki deprem felaketinde Kırgızistan halkının gösterdiği dayanışma ve yardım için de minnettarlığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum