1. Haberler
  2. Haberler
  3. Metro ramazan kolisi 2024 Ne Kadar?

Metro ramazan kolisi 2024 Ne Kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metro ramazan kolisi 2024 Ne Kadar? 2024 Ramazan ayında, Metro Ramazan kolisi iftar ve sahur vakitlerinde ihtiyaç duyulan temel gıda ürünlerini içeren erzak paketlerini, avantajlı fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunacak.

Metro ramazan kolisi 2024 Ne Kadar

Metro ramazan kolisi 2024 Ne Kadar

Metro Ramazan Kolisi Fiyatları

Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkaran Metro Ramazan kolisi, çeşitliliği ve bereketiyle dikkat çekiyor. Metro Türkiye, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap edebilmek adına dört ayrı fiyat seçeneğiyle erzak paketleri sunmaktadır. Bu paketlerden ilki olan Ramazan Erzak Paketi 1, 13 farklı ürün içererek 391,90 TL fiyatla; Ramazan Erzak Paketi 2, 22 çeşit ürünle 789,90 TL fiyatla; daha geniş bir içeriğe sahip Ramazan Erzak Paketi 3, 24 ürünle 989,90 TL fiyatla; ve en kapsamlı seçenek olan Ramazan Erzak Paketi 4, 27 çeşitli ürünle 1.550 TL fiyatla satışa sunulmaktadır.

Metro Ramazan Kolisi İçerisinde Neler Var?

Metro Ramazan kolisi, iftar ve sahur vakitlerinde en çok ihtiyaç duyulan temel gıda ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunarak, Ramazan ayının bereketini sofralara taşıyor. Türk mutfağının zenginliklerini ve geleneklerini korumayı hedefleyen Metro Türkiye, Ramazan ayı için özel olarak hazırladığı erzak paketleriyle yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurguluyor. Dört farklı fiyat seçeneği ile sunulan Metro Ramazan kolisi paketleri, paylaşmanın ve birlikte olmanın değerini ön plana çıkarıyor. Metro Türkiye, müşterilerine; yağ, un, salça, tuz, şeker, çay, bakliyat ve şarküteri ürünlerini içeren dört temel gıda paketi seçeneği sunmakta ve “Her Pakette Bol Bereket” sloganıyla “Çok Al Az Öde” kampanyası düzenlemektedir. Bu paketlerden Ramazan Erzak Paketi 1, 13 çeşit ürün içermekte ve 391,90 TL’den; Ramazan Erzak Paketi 2, 22 üründen oluşmakta ve 789,90 TL’den; Ramazan Erzak Paketi 3, 24 ürünle 989,90 TL’den; ve Ramazan Erzak Paketi 4, 27 çeşitli temel gıda ürünüyle 1.550 TL’den Metro Türkiye mağazalarında müşterilere sunulmaktadır.

Metro ramazan kolisi 2024 Ne Kadar?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!