1. Haberler
  2. Haberler
  3. Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi Yardım Başvurusu Başladı. Kimler Nasıl Alabilir?

Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi Yardım Başvurusu Başladı. Kimler Nasıl Alabilir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi Yardım Başvurusu Başladı. Kimler Nasıl Alabilir? İhtiyaç sahibi ailelere ramazan ayında Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi desteği vereceğini açıkladı.

Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi Yardım Başvurusu Başladı. Kimler Nasıl Alabilir

Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi Yardım Başvurusu Başladı. Kimler Nasıl Alabilir Mezitli Belediyesi, Ramazan ayında destek olmak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Kolisi yardımı yapacak. Yardım için başvurular 1 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 15 Mart 2024 tarihinde son bulacaktır.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mezitli Belediyesi (@mezitlibel)’in paylaştığı bir gönderi

Mezitli Belediyesi’nin sağladığı Ramazan Kolisi Yardımından, Mezitli ilçesinde yaşayan ve belli şartları karşılayan vatandaşlar faydalanabilecek. Bu şartlar arasında; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım almış olmak, aylık geliri asgari ücretin altında olmak, Mavi Kart sahibi olmak, aile içinde dul, engelli veya yetim bireylerin bulunması ya da afet ve benzeri olaylardan zarar görmüş olmak bulunmaktadır. Başvuru için gerekli olan belgeler; kimlik kartı, Mavi Kart, ikametgah belgesi, gelir durumunu gösteren belge (maaş bordrosu, emekli maaş cüzdanı gibi), eğer varsa engelli belgesi, dul veya yetim belgesidir. Başvuruların incelenme süreci şu şekildedir: Mezitli Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan incelemeler sonucunda, yardım almaya hak kazanan bireyler belirlenecek ve Ramazan ayı boyunca gıda kolisi yardımı sağlanacaktır. Daha detaylı bilgi için Mezitli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne 0324 237 00 00 numaralı telefondan ulaşabilir veya belediyenin internet sitesi

Mezitli Belediyesi Ramazan Kolisi Yardım Başvurusu Başladı. Kimler Nasıl Alabilir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!