1. Haberler
  2. Haberler
  3. 60 BİN Temizlik Personeli Okullara Alınacak. KPSS Şartı Yok. Yüksek Maaş

60 BİN Temizlik Personeli Okullara Alınacak. KPSS Şartı Yok. Yüksek Maaş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

60 BİN Temizlik Personeli Okullara Alınacak. KPSS Şartı Yok. Düzenli Bir İş Arayanlar müjde. Okullara KPSS Şartı olmadan 60 BİN Personel Alınacak. 60 BİN Temizlik Personeli Okullara Alınacak. KPSS Şartı Yok. Düzenli Bir İş Arayanlar müjde. Okullara KPSS Şartı olmadan 60 BİN Personel Alınacak. 60 BİN Temizlik Personeli Okullara Alınacak. KPSS Şartı Yok. Düzenli Bir İş Arayanlar müjde. Okullara KPSS Şartı olmadan 60 BİN Personel Alınacak. Yeni eğitim-öğretim yılına yaklaşırken, okullarımızda görev almak isteyenler için heyecan verici bir fırsat kapısı aralanıyor. Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenecek olan 60 bin temizlik görevlisi alımı için geri sayım başladı.

Temizlik Personeli Başvuru Şartlarına Belli Oldu

Okullarda temizlik görevlisi olma hayalini KPSS puanı olmadan gerçekleştirmek artık mümkün. Bu özel alımda, adaylardan özel mezuniyet şartı aranmayacak ve yaş sınırlaması getirilmeyecektir. Geleneksel yöntemlerin dışında, kura yöntemiyle yapılacak olan bu alımda herkes eşit şansa sahip olacak.

Temizlik Personeli Alımına Nasıl Başvurulur?

Başvuru süreci oldukça basit ve adil bir şekilde işleyecek. Başvurularını yapan adaylar, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecek kura çekimine katılacaklar. Bu çekim sonucunda belirlenen şanslı isimler, Türkiye İş Kurumu (TYP) kapsamında görevlerine başlama hakkı kazanacaklar. Bu adil yöntemle, herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir alım süreci olacak. Başvurular başladığında başvuru linkini buraya ekleyeceğiz.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Okullarda temizlik görevlisi olmak için heyecanlananlar için başvuru tarihi yaklaşıyor. Beklentilere göre, başvuruların önümüzdeki haftalarda başlaması planlanıyor. Başvuru süreci başladıktan sonra, adaylar kura çekimi ile belirlenecek ve 4 Eylül tarihinde görevlerine başlama fırsatını yakalayacaklar.

60 BİN Temizlik Personeli Okullara Alınacak. KPSS Şartı Yok. Yüksek Maaş
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!