1. Haberler
  2. Haberler
  3. salihli yangın. Manisa ve Elazığ’da Korkutan Yangınlar! Müdahaleler Aralıksız Devam Ediyor

salihli yangın. Manisa ve Elazığ’da Korkutan Yangınlar! Müdahaleler Aralıksız Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salihli yangın. Manisa ve Elazığ’da Korkutan Yangınlar! Müdahaleler Aralıksız Devam Ediyor

salihli yangın. Manisa ve Elazığ’da Korkutan Yangınlar! Müdahaleler Aralıksız Devam Ediyor. Manisa’nın Salihli ilçesi ve Elazığ’ın Keban ilçesi‘nde çıkan yangınlarla ilgili endişe verici haberler gelmeye devam ediyor.

Salihli‘nin Çelikli Mahallesi yakınlarında nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Alevlerle mücadele eden ekipler, Manisa Büyükşehir Belediyesi‘nden gelen itfaiye ekipleri ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü‘nden gönderilen 39 arazöz, 10 su ikmal aracı, 5 dozer, 6 yer ekibi ve 10 helikopter ile yoğun bir çaba sarf ediyor. Hava karardıktan sonra, iki gece görüşlü helikopter de söndürme çalışmalarına katıldı.

Rüzgar ve bölgenin zorlu arazi yapısı, yangının hızla yayılmasına neden oluyor. Ancak, yangınla mücadele eden ekipler, tüm zorluklara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aynı şekilde, Elazığ’ın Keban ilçesine bağlı Akçatepe köyü‘nde de bir yangın çıktı. Fırat Nehri yakınlarındaki dağlık ve otlu alanlarda meydana gelen yangının nedeni henüz bilinmiyor.

Orman Bölge Müdürlüğü ve Jandarma yangına müdahale ediyor, ancak dağlık arazilerde araç yollarının olmaması ekiplerin işini zorlaştırıyor. Rüzgarın etkisiyle yangın daha da büyürken, bölgedeki bir alabalık çiftliğinin kamerası yangını kaydetti.

Yangınlarla mücadele eden ekiplere destek olmak ve durumu yakından takip etmek için lütfen gelişmeleri takip edin.

salihli yangın. Manisa ve Elazığ’da Korkutan Yangınlar! Müdahaleler Aralıksız Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!