Sigaraya Büyük Zam Geldi! Rekor Fiyat Artışı. Güncel Sigara Fiyatları

Sigaraya Büyük Zam Geldi! Rekor Fiyat Artışı. Güncel Sigara Fiyatları
Sigaraya Büyük Zam GeldiSigaraya Büyük Zam Geldi! Rekor Fiyat Artışı. Güncel Sigara Fiyatları. Asgari ücretin artması, enflasyonun yükselmesi, Altın, Dolar, Euro yükselişi hemen her şeyin fiyatına yansıdı. Sigarada bu yükselişten...

Sigaraya Büyük Zam Geldi

Sigaraya Büyük Zam Geldi! Rekor Fiyat Artışı. Güncel Sigara Fiyatları. Asgari ücretin artması, enflasyonun yükselmesi, Altın, Dolar, Euro yükselişi hemen her şeyin fiyatına yansıdı. Sigarada bu yükselişten payını aldı... Sigaraya Büyük Zam Geldi! Rekor Fiyat Artışı. Güncel Sigara Fiyatları Sigaraya Büyük Zam Geldi! Rekor Fiyat Artışı. Güncel Sigara Fiyatları

Sigara Fiyatları Yeniden Zamlandı: 4 Temmuz 2023 Sigara Fiyatları

Sigara fiyatlarına yeni bir zam daha geldi ve bir sigara grubu fiyatlarını yükseltti. Yaklaşık bir ay önce yapılan son zamdan sonra bu zamla birlikte sigara fiyatları daha da arttı. Bu haberimizde, 4 Temmuz 2023 Salı günü geçerli olacak en pahalı ve en yüksek sigara fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Sigara Zammıyla İlgili Türkiye Tekel Bayileri Platformu'ndan Açıklama Geldi!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara zammı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Sigara tiryakilerini yakından ilgilendiren bu gelişmeye göre, bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldı ve zam sürecinin devam edeceği bildirildi.

Sigara Zammıyla İlgili Açıklamalara Devam Etti

Özgür Aybaş, sigara fiyatlarındaki zam konusunda şunları dile getirdi: "Sigara fiyatlarına yapılan 5 TL'lik zam geçişiyle birlikte, sigara tiryakilerinin maliyetleri artmış durumda. Ancak, maalesef bu zam süreci henüz sona ermedi. Sigara fiyatlarındaki zamların devam etmesini beklemeliyiz." Şeklinde Açıklamalarda bulundu.

Sigara Fiyatları 2023: En Pahalı ve En Uygun Sigara Fiyatları

Sigara fiyatları hakkındaki son açıklama, sigara tiryakileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Artan maliyetler ve vergi düzenlemeleri nedeniyle sigara fiyatlarında değişiklikler yaşanacağı duyuruldu. En son yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde en pahalı sigara fiyatı 48 TL olacakken, en düşük sigara fiyatı ise 36 TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.