Toki Konut Satışı Başladı. O 2 İlde Olanlar Başvuru Yapabilir. Toki Konut Başvuru Formu

Toki Konut Satışı Başladı. O 2 İlde Olanlar Başvuru Yapabilir. Toki Konut Başvuru Formu
Toki Konut Satışı Başladı. O 2 İlde Olanlar Başvuru Yapabilir. Toki Konut Başvuru Formu. TOKİ, Bilecik ve Denizli illerinde konut başvurularını E-Devlet üzerinden almaya başladı.

Toki Konut Satışı Başladı. O 2 İlde Olanlar Başvuru Yapabilir. Toki Konut Başvuru Formu

Toki Konut Satışı Başladı. O 2 İlde Olanlar Başvuru Yapabilir. Toki Konut Başvuru Formu. TOKİ, Bilecik ve Denizli illerinde konut başvurularını E-Devlet üzerinden almaya başladı. Diğer iller için de başvurular yakında açılacak.

E-Devlet'ten alınan son dakika bilgilerine göre, TOKİ 2024 yılına kadar konut başvurularını almaya devam edecek. Her hafta yeni bir ilde konut duyurusu yapılıyor. Peki, TOKİ konut başvuruları için gerekli koşullar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

TOKİ Evleri Hangi İllerde Kurulacak, Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

TOKİ Evleri Hangi İllerde Kurulacak, Başvurular Ne Zaman Başlayacak? Bu hafta, Denizli ve Bilecik illerinde dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için 1+1, 2+1 ve 3+1 odalı konutlar satışa sunuldu.

Önümüzdeki haftalarda diğer iller için de konut başvuruları alınacak. Bu kapsamda, konut sahibi olmak isteyenler başvurularını E-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

TOKİ'ye Başvuru Şartları Nelerdir?

TOKİ konutlarına başvurmak isteyen vatandaşların bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. İşte başvuru koşulları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Konut satın almak isteyenlerin, Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bir bağımsız konut sahibi olmaması ve eşleri ile velayetleri altındaki çocukları için tapuda kayıtlı bir konut sahibi olmamaları gerekiyor.
  • Başvuru sahibinin kendisi, eşi veya velayet altındaki çocukları için yalnızca bir başvuru yapılabilir. Birden fazla başvuru kabul edilmeyecektir.
  • Kura tarihinden önce TAKBİS sistemi tüm başvuruları inceleyecek ve uygunluğu kontrol edecektir.

Toki İle İletişime Nasıl Geçilir?

Toki İle İletişime Nasıl Geçilir? TOKİ konut başvuruları ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru süreçlerini takip etmek için TOKİ'nin resmi internet sitesi ve E-Devlet kapısı üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca, başvuru sürecinde herhangi bir sorun yaşayan vatandaşlar TOKİ müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler.

TOKİ Başvuru Nasıl Yapılır?

TOKİ Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru süreci, vatandaşların E-Devlet kapısı üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/toplu-konut-idaresi-baskanligi-toki gerekli bilgileri doldurması ile başlar. Başvuru formunda yer alan bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması önemlidir.

Başvuruların değerlendirilmesi sonucu hak kazanan vatandaşlar kura çekilişi ile belirlenecektir.

Kaynak:Devlet Ödemeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.