1. Haberler
  2. Haberler
  3. Tüm Emeklilere 100 BİN TL Maddi Destek Ziraat Bankasından

Tüm Emeklilere 100 BİN TL Maddi Destek Ziraat Bankasından

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Emeklilere 100 BİN TL Maddi Destek Ziraat Bankasından. Emeklilik dönemlerinde finansal destek arayışında olan vatandaşlar için Ziraat Bankası‘ndan beklenen haber geldi. Özellikle emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlara yönelik olarak sunulan bu kredi fırsatı, düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile dikkat çekiyor. Tüm Emeklilere 100 BİN TL Maddi Destek Ziraat Bankasından Tüm Emeklilere 100 BİN TL Maddi Destek Ziraat Bankasından

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Yönelik Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası, 24 Ocak itibarıyla duyurduğu özel kredi kampanyası ile emekli vatandaşlara maddi destek sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, emekli maaşı hesaplarına bağlı olarak 10 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar değişen kredi seçenekleri sunuluyor. Bu fırsat, emeklilere finansal anlamda rahat bir nefes aldırmayı hedefliyor.

Kredi Detayları ve Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kampanya kapsamında emekliler, istedikleri takdirde 20 bin TL‘ye kadar olan kredileri anında alabilecekler. Ziraat Bankası, bu kredilerde uygun faiz oranları ve esnek ödeme planları ile emeklilerin ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Banka, aynı zamanda başvuruları hem şubeler aracılığıyla hem de internet sitesi üzerinden kabul ediyor. Kredi kullanan emeklilere 3 ay ertelemeli ödeme veya 3 ayda bir ödeme yapma seçenekleri de sunularak, ödeme kolaylığı sağlanıyor. Bir Çok Banka Aynı Desteği Verecek Ziraat Bankası’nın bu adımının ardından, diğer kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank’ın da benzer destekleri sağlaması bekleniyor. Bu kampanya özellikle emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanları hedef alırken, diğer kamu bankalarıyla da iş birlikleri artarak devam edecek.

Tüm Emeklilere 100 BİN TL Maddi Destek Ziraat Bankasından
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!