1. Haberler
  2. Haberler
  3. türkiye aile destek ağustos ayı ne zaman yatacak

türkiye aile destek ağustos ayı ne zaman yatacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye aile destek ağustos ayı ne zaman yatacak?

Türkiye aile destek ağustos ayı ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Aile Destek Programı ödemelerinin süresinin uzatıldığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından gözler, Ağustos ayında yapılacak ödemelerin tarihine çevrildi.

Aile Destek Programı, iki yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelere finansal destek sağlayarak sosyal yardımların önemli bir parçası oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından, Bakan Göktaş, programın 2024 yılına kadar uzatıldığını Twitter üzerinden duyurdu. Göktaş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan‘ın müjdelediği üzere, Türkiye Aile Destek Programımızı 2024 yılına kadar uzatıyoruz. Programın ailelerimiz başta olmak üzere herkese faydalı olmasını umuyorum” ifadelerini kullandı.

Ancak, Ağustos ayı ödemeleri ile ilgili henüz kesin bir tarih verilmiş değil. Ödemelerin, her ay olduğu gibi, 15’inden sonra yapılması bekleniyor. Bu konuda resmi açıklamalar yapıldığında, detayları sizlerle paylaşacağız.

Son olarak, 11 Temmuz tarihinde, Aile Destek Programı tarafından son ödemelerin hesaplara yatırıldığı belirtilmişti. Bu nedenle, Ağustos ayında yapılacak ödemelerle ilgili tarih ve detayların, hükümet yetkilileri tarafından açıklanması bekleniyor.

türkiye aile destek ağustos ayı ne zaman yatacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Devlet Ödemeleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!