ABD başkan adayı Trump'a Suikast Düzenlendi. Kurşunların Hedefi Oldu

ABD başkan adayı Trump'a Suikast Düzenlendi. Kurşunların Hedefi Oldu
ABD başkan adayı Trump'a Suikast Düzenlendi. Kurşunların Hedefi Oldu. Armed Attack on United States Presidential Candidate Trump. What happened?

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Adayı Trump’a Silahlı Saldırı. Neler Oldu?

Amerika Birleşik Devletleri başkanı adayı Trump’a silahlı saldırı düzenlendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, Trump’ın Butler şehrinde yaptığı konuşma sırasında yaklaşık yedi el silah sesi duyulduğunu gösteriyor. İlk patlamanın ardından Trump, sağ kulağını kürsüde tuttu. Devam eden patlamalar sırasında Trump, polis tarafından tutuklandı.

Trump'a Saldırının Nedenleri Neler?

Trump'a Saldırının Nedenleri Neler? Mitinge katılanlar aynı zamanda patlamalardan korktu. Kürsüden indirilmeden önce Trump, sağ yanağında kanlar aktı ve yumruğunu havaya kaldırdı. Miting alanında panik oluşurken Trump, korumaları tarafından acil olarak zırhlı aracına götürüldü. Trump, olayın hemen ardından, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum" açıklamasını yaptı.

Trump’ın sözcüsü, Trump’ın sağlık durumu iyidir. Trump, bu vahşi operasyon boyunca korumalara ve ilk müdahale ekiplerine minnettarlığını dile getirdi. Güvenilir ve yerel bir tesiste kontrol altında.

Araştırmalar Ne Durumda?

Trump’a suikast girişimi araştırılıyor. ABD Gizli Servisi: Eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya’daki seçim kampanyasında meydana gelen olaydan sonra güvende ve koruma altında olduğunu açıkladı. X sosyal medya hesabından ABD Gizli Servis Sözcüsü Anthony Guglielmi bir mesaj yayınladı.

Guglielmi, Trump’ın Pensilvanya seçim kampanyası boyunca "bir olay gerçekleştiğini" belirtti ve "Gizli Servis, eski Başkanı koruma altına almıştır ve kendisi güvendedir" dedi.

Trump’ın Durumu Nasıl?

Trump’ın Durumu Nasıl? Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump’ın sözcüsü Steven Cheung, Pensilvanya’daki seçim kampanyası sırasında meydana gelen bir olayla ilgili olarak, Trump’ın durumunun iyi olduğunu ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol altında olduğunu açıkladı. Cheung, seçim mitingi sırasında meydana gelen olay hakkında konuştu.

Sözcü Cheung, "Başkan Trump, bu iğrenç eylem sırasında hızlı davranan korumalara ve ilk müdahale ekiplerine teşekkür ediyorum." Güvenilir ve yerel bir tesiste kontrol altında. Daha sonra ek bilgi vereceğiz.

Trump’ın Açıklamaları Neler?

Amerika Birleşik Devletleri’nin eski başkanı Trump, saldırıda kurşunun sağ kulağına isabet ettiğini belirtti. Amerika Birleşik Devletleri’nin eski başkanı Donald Trump, "Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleştiğine inanmak güç" dedi. Trump, Truth Social adlı sosyal medya hesabından Pensilvanya seçim kampanyası sırasında kendisine yönelik saldırıyı değerlendirdi.

Trump, seçim kampanyası sırasında hayatını kaybeden bir kişinin yakınlarına başsağlığı diledi ve ABD Gizli Servisi ve güvenlik güçlerinin hızlı müdahalelerine minnettarlığı ifade etti. Donald Trump, edindiği bilgilere dayanarak saldırganın da öldüğünü söyledi, ancak henüz saldırganın kimliğini belirlemediğini söyledi.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.