Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Başladı. Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu

Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Başladı. Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu
Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Başladı. Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu. Kışın soğuk günlerinde 1400 aileye yardım eli uzatan Ali Erdemoğlu, gıda yardımları ve taziye evleri projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yanında.

Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Başladı. Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu

Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Başladı. Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu. Kışın soğuk günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren bir yardımsever, Ali Erdemoğlu. Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Erdemoğlu, 1400 aileye yardım paketi dağıtarak büyük bir destek sağlıyor.

Kimlere ve nasıl yardım ediliyor?

Kimlere ve nasıl yardım ediliyor? Ali Erdemoğlu, Besni'deki yardımlarıyla tanınan bir işadamı olarak, bölgedeki fakir ailelere gıda yardımı yapıyor. Erdemoğlu'nun yardım kolileri, Besnililere ulaşarak onların temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Besni'de her zaman "Fukara Babası" olarak bilinen Erdemoğlu, yoksullara yardım etmeyi bir görev biliyor.

Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Nasıl Veriliyor?

Ali Erdemoğlu Gıda Yardım Desteği Nasıl Veriliyor? Besni Merinos yöneticileri ve muhtarları, Ali Erdemoğlu tarafından gönderilen yardım kolilerini ailelere ulaştırıyor. Bu koliler, eğitim yatırımları ve temel gıda malzemelerini içeriyor. Erdemoğlu, yaptığı bu yardımlarla kışın zorlu koşullarında ailelerin yanında oluyor.

Erdemoğlu ailesi taziye evlerine nasıl katkı sağlıyor?

Erdemoğlu ailesi taziye evlerine nasıl katkı sağlıyor? Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman Belediyesi'nin "Her Mahallede Bir Taziye Evi" projesine destek veriyor. Mehmet Erdemoğlu'nun anısına kurulan Mehmet Erdemoğlu Vakfı, Adıyaman Karapınar Mahallesinde taziye evleri inşa ediyor. Bu taziye evleri, mahalle sakinlerine önemli bir hizmet sunacak.

Taziye evleri ne zaman tamamlanacak?

Adıyaman'da inşa edilen taziye evi hızla tamamlanarak 2018 yazında hizmete girecek. Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından yapılan bu yatırımlar, bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Devlet Ödemeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum