ankara toplu taşıma ücretleri zam Yapıldı

ankara toplu taşıma ücretleri zam Yapıldı
ankara toplu taşıma ücretleri zam Yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, EGO, metro ve ANKARAY otobüsleri için zam yapılmasını önerdi. Yeni fiyat tarifesi 1 Ağustos'ta yürürlüğe girecek.

Ankara toplu taşıma ücretleri zam Yapıldı

Ankara toplu taşıma ücretleri zam Yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehir içi toplu taşıma araçlarına zam yapılmasını istedi. Bu öneri, EGO Genel Müdürlüğü tarafından UKOME Genel Kurulu'na sunuldu ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Ankara'da Toplu Taşımada Öğrenci ve Öğretmen Ücretleri Ne Kadar Artacak?

Ankara'da Toplu Taşımada Öğrenci ve Öğretmen Ücretleri Ne Kadar Artacak? Öğrenci ve Öğretmen Ücretleri Ne Kadar Artacak? Yeni fiyat tarifesine göre, öğrenci biniş ücreti 7,5 liradan 10,5 liraya, öğretmen yolcu bileti ise 11 liradan 15,50 liraya yükseltildi.

Full-ticket öğrenciler için bilet ücreti 7 liradan 10 liraya, öğrenciler için 4,5 liradan 6,5 liraya ve öğretmenler için 5 liradan 7,50 liraya çıkarıldı.

Ankara'da Minibüs Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Ankara'da Minibüs Ücretleri Ne Kadar Oldu? Minibüslerde kısa mesafe için 17 lira ödeyen yolcular artık 25 lira, uzun mesafe için ise 20 lira ödeyen yolcular 30 lira ödeyecek. Kredi kartıyla biniş ücreti de 18 liradan 25 liraya yükseltildi.

Ankara'da Havalimanı ve Otogar Toplu Taşıma Ücretleri Ne Kadar Olacak?

Esenboğa Havalimanı-Kızılay ve Ankara Şehirlerarası Terminali (AŞTİ) güzergahındaki otobüs ücretleri de değişti. Bu güzergahlarda yolculuk yapanlar, 50 lira yerine 75 lira ödeyecekler.

Yeni Tarifeler Ne Zaman Yürürlüğe Girecek?

Yeni fiyat tarifesi 1 Ağustos'ta geçerli olacak. Bu tarihten itibaren tüm toplu taşıma araçlarında yeni ücretler uygulanacak.

Kaynak:Devlet Ödemeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.