Başvuran Herkese 1500 TL İade Alacak. Başvuru Nasıl Yapılacak?

Başvuran Herkese 1500 TL İade Alacak. Başvuru Nasıl Yapılacak?
Başvuran Herkese 1500 TL İade Alacak. Başvuru Nasıl Yapılacak? Akbank otomatik ödeme talimatı Kampanyası 1500 TL

Başvuran Herkese 1500 TL İade Alacak. Başvuru Nasıl Yapılacak?

Başvuran Herkese 1500 TL İade Alacak. Başvuru Nasıl Yapılacak? Akbank ve Türk Telekom, müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. 31 Ağustos'a kadar sürecek olan bu kampanya ile yeni Akbank müşterileri, Türk Telekom faturalarını ödediklerinde 1500 TL'ye kadar iade alabilecekler. Kampanyaya katılmak oldukça kolay ve avantajlı.

Türk Telekom ve Akbank Ortak Kampanyası Nedir?

Türk Telekom ve Akbank Ortak Kampanyası Nedir? Türk Telekom ve Akbank, güçlerini birleştirerek müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 31 Ağustos'a kadar devam edecek bu kampanya kapsamında, yeni Akbank müşterileri Türk Telekom faturalarını ödediklerinde 1500 TL'ye kadar geri ödeme alacaklar.

Kampanyaya Katılma Koşulları Nelerdir?

Kampanyaya katılmak için yapılması gerekenler oldukça basit. Akbank mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olanlar, vadesiz hesap veya kredi kartı kullanarak cep telefonu veya internet faturası ödemeleri durumunda bir ayda en fazla 500 lira, toplamda ise üç ay boyunca 1500 lira nakit geri ödeme alabilirler.

Kampanyadan Kimler Faydalanabilir?

Bu kampanyadan faydalanmak için yeni Akbank müşterisi olmanız gerekiyor. 31 Ağustos'a kadar Akbank mobil uygulamasını kullanarak yeni müşteri olan herkes bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanya, ayın ilk iş günü yapılan fatura ödemelerinin ardından en fazla 1500 lira geri ödeme imkanı sunuyor.

Katılım İçin Ne Yapmalısınız?

Kampanyaya katılmak için, 1040TURKTELEKOM kodunu kullanarak Türk Telekom'a davet göndermeniz yeterli. Akbank mobil uygulaması üzerinden hesap açtıktan sonra cep telefonu veya internet faturalarınızı ödeyerek geri ödeme alabilirsiniz.

Kampanyanın Avantajları Nelerdir?

Bu kampanya sayesinde, hem Türk Telekom telefon faturalarınızı hem de internet faturalarınızı ödeyebilir ve ödediğiniz miktarın bir kısmını geri alabilirsiniz. Bu sayede aylık fatura yükünüz hafifler ve bütçenize katkı sağlamış olursunuz.

Akbank ve Türk Telekom'un ortaklaşa düzenlediği kampanya ile yeni Akbank müşterileri, 31 Ağustos'a kadar Türk Telekom faturalarını ödediklerinde 1500 TL'ye kadar geri ödeme alabilecekler.

Kaynak:Devlet Ödemeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.