Stefan Savic Süper Lig'e geliyor. TrabzonSpor Atletico Madrid'te Oynayan Oyuncuyu Kaptı

Stefan Savic Süper Lig'e geliyor. TrabzonSpor Atletico Madrid'te Oynayan Oyuncuyu Kaptı
Stefan Savic Süper Lig'e geliyor. TrabzonSpor Atletico Madrid'te Oynayan Oyuncuyu Kaptı. Trabzonspor, Stefan Savic transferini bitirdi! 3 yıllık anlaşma

Stefan Savic Süper Lig'e geliyor. TrabzonSpor Atletico Madrid'te Oynayan Oyuncuyu Kaptı

Stefan Savic Süper Lig'e geliyor. TrabzonSpor Atletico Madrid'te Oynayan Oyuncuyu Kaptı. Atletico Madrid forması giyen ünlü futbolcu Stefan Savic, Süper Lig'e Trabzonspor ile yükseliyor. Daha önce Manchester City ve Fiorentina gibi takımlarda da top koşturan Savic, bu hafta Türkiye'ye gelecek.

Trabzonspor Stoper Transferinde Başarılı Olacak mı?

Trabzonspor Stoper Transferinde Başarılı Olacak mı? Bordo mavililer, transfer çalışmalarında hız kesmiyor ve bu süreçte Cihan Çanak, Ozan Tufan, Denis Draguş, John Lundstram, Borna Barisic ve Anthony Nwakaeme ile anlaşmaya vardı.

Savic'in Kariyerinde Neler Var?

Stefan Savic, futbol kariyerine BSK Borca takımında başladı. Ardından Partizan, Manchester City, Fiorentina ve Atletico Madrid gibi prestijli kulüplerde forma giydi. Trabzonspor'un bu transferi, takımın savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Savic Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Sabah gazetesinin haberine göre, ünlü stoper yarın Trabzon'a gelecek ve UEFA Avrupa Ligi maçında Ruzomberok ile karşılaşacak. Bu transferin gerçekleşmesi, Trabzonspor'un savunma hattında büyük bir güç kazanması anlamına geliyor.

Atletico Madrid'in ünlü stoperi Stefan Savic, Trabzonspor'a transfer oluyor. Bordo mavililer, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Denis Draguş gibi isimlerle de anlaşma sağladı.

Kaynak:Devlet Ödemeleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.